Китайските власти препоръчаха на всички да се откажат от плановете за

...
Китайските власти препоръчаха на всички да се откажат от плановете за
Коментари Харесай

Отменят сватбите в Китай на 2 февруари заради епидемията

Китайските управляващи препоръчаха на всички да се откажат от проектите за осъществяване на сватбена гала на 2 февруари, съобщи БГНЕС, цитирайки известие на Министерството на гражданската администрация на КНР. Причината е разпространяването на ковид в страната. Много влюбени в Китай се надяваха да записват брака си точна на 2.02.2020 година, тъй като комбинацията от тези цифри, които на китайски език са в сходство с израза „ обичам те, обичам те “, се случва един път на хиляда години.

Въпреки обстоятелството, че денят е почивен в доста райони на страната позволиха „ в името на любовта “ да одобряват заявки за регистрация на брак на 2 февруари.

Регистрацията на хиляди бракове на 2 февруари беше публично анулирана в Хубей и Пекин.

" Органите за регистрация на бракове в целия Китай би трябвало постоянно да дезинфекцират пространствата и да ревизират температурите на чиновниците. Всички органи, които преди този момент са оповестили, че ще записват бракове на 2 февруари, би трябвало да анулират церемониите и да уведомят обществеността ", се споделя в изказването.

В постоянни работни дни отделът предлага да се заобикалят многолюдни церемонии, както и да се анулират сватбените банкети.

Заради смъртоносният вирус и бързото му разпространяване Световната здравна организация разгласи изключителна опасност за публичното здраве в световен мащаб.

Пекин е убеден, че ще се оправи с ковид, съобщи външното министерство на Китай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР